HP Proliant DL380 G7 SFF

Draag uw bedrijf naar nieuwe hoogten met de HPE DL380 Gen7 SFF-server, een symbool van betrouwbaarheid en prestaties in de wereld van IT-infrastructuur. Ontworpen voor de meest veeleisende ondernemingen, is deze server een getuigenis van het blijvende erfgoed van excellentie, die onwankelbare kracht en rotsvaste betrouwbaarheid levert.

 

Capaciteiten van een HP DL380 G7 server

Een HP DL380 G7 server weet heel slim rekenkracht en stroom- en koelmanagement te combineren met infrastructuurmanagementtools en schadebestendige systemen (fault tolerance). Deze 1U ProLiant server is zeer geschikt voor bedrijven met een beperkte serverruimte die wel graag alle beschikbare opties benutten. Creoserver maakt het mogelijk om een refurbished server compleet zelf te configureren. U heeft de keuze uit verschillende processoren, RAM-geheugen variërend van 32 GB tot 256 GB, RAID-controllers, netwerkkaarten, caddy trays en diverse voedingen. Door zelf de server volledig samen te stellen weet u zeker dat deze perfect past bij uw behoeften.

Used HP DL380 G7 server kopen

Het bestellen van een refurbished server bij Creoserver is erg gemakkelijk, vlot en zeer voordelig. Configureert u graag uw eigen server? Met behulp van onze handige keuzetool vergeet u geen enkel onderdeel. De servers die u bij ons bestelt zijn allemaal door onze specialisten gecontroleerd op gebreken en secuur gereinigd. Daarom garanderen we dat uw server zo goed als nieuw afgeleverd wordt en nog jaren uitstekend presteert. Wanneer u een bestelling gedaan heeft, nemen we contact met u op om een geschikt bezorgmoment vast te stellen. Alle bestellingen leveren we met onze eigen bezorgservice. Heeft u met spoed een of meerdere servers nodig? In dat geval kunt u contact met ons opnemen via 085 864 0777. Bij Creoserver profiteert u ook van deze voordelen:

  • Samenstellen van uw server op aanvraag
  • Producten direct uit voorraad leverbaar, tenzij anders vermeld
  • Bestellingen op te halen in ons filiaal in Zwolle
  • Een jaar garantie op hardware
  • Uitstekende service, ook na de aankoop

Klantenservice

Heeft u vragen over onze refurbished HP servers of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085 864 0777 en via sales@creoserver.com. Onze specialisten helpen u graag!