Garantiebeleid

Garantiebepalingen van Creoserver

 

De garantieperiode voor onze producten bedraagt standaard 12 maanden, tenzij anders vermeld op de factuur of overeengekomen tijdens het verkoopproces. Binnen deze 12 maanden staan wij klaar om u te ondersteunen met technische vragen en reparaties. Mocht een product gerepareerd of vervangen moeten worden, dan is het de verantwoordelijkheid van de klant om het product veilig naar onze vestiging in Nederland te transporteren. Tijdens het transport is de klant zelf verantwoordelijk voor eventuele schade die niet gedekt wordt door de garantie.

Indien u wenst dat een van onze collega's bij u langskomt om ter plaatse reparaties uit te voeren, zullen er in overleg transportkosten en uurloon a €70 excl. btw per uur in rekening gebracht worden. Dit stellen wij vast in samenspraak met u, zodat u volledig op de hoogte bent van de kosten voordat de reparatie plaatsvindt. 

In het geval dat het probleem naar verwachting wordt veroorzaakt door softwarematige redenen en niet door de hardware zelf, zullen er tevens testkosten in rekening gebracht worden (namelijk 60 euro exclusief btw). Het is daarom van groot belang dat u de hardware eerst grondig zelf test en probeert de oorzaak van het probleem zelf te achterhalen. Op die manier kunnen onnodige kosten vermeden worden. Voor technische vragen of problemen kunt u het beste contact met ons opnemen via e-mail. Ons team staat klaar om u te voorzien van de nodige ondersteuning en advies.

Wij hechten grote waarde aan de kwaliteit van onze producten en streven ernaar om u een optimale service te bieden binnen de garantieperiode. Het is echter belangrijk om te vermelden dat de garantie niet van toepassing is in de volgende gevallen: schade veroorzaakt door onjuist gebruik, ongeval, verkeerde installatie of reparatie door derden, normale slijtage, defect door toegevoegde onderdelen, of schade als gevolg van externe factoren zoals bliksem, brand of overstroming.

Indien u vragen heeft over de garantiebepalingen of specifieke garantiekwesties, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u verder te assisteren volgens de geldende wet- en regelgeving binnen Nederland.