Parts

Servers en workstations zijn essentiële onderdelen van moderne computerinfrastructuur. Servers zijn gespecialiseerde computers die ontworpen zijn om grote hoeveelheden gegevens en verzoeken van meerdere clients of gebruikers te verwerken. Ze beschikken doorgaans over krachtige processors, voldoende geheugen en meerdere opslagopties zoals RAID-configuraties om gegevensbetrouwbaarheid en prestaties te waarborgen. In tegenstelling hiermee zijn workstations krachtige computers die zijn geoptimaliseerd voor veeleisende taken zoals contentcreatie, 3D-modellering en technische simulaties. Ze bevatten vaak geavanceerde processoren, speciale grafische kaarten en uitgebreid RAM-geheugen om de rekenkracht te leveren die nodig is voor complexe projecten.

927 Resultaten gevonden

 

Refurbished server parts kopen

Een server is vaak nog goed te gebruiken als er slechts één onderdeel defect is geraakt. Vervang het onderdeel door refurbished server parts en de server gaat weer jaren mee. Refurbished server parts zijn onderdelen die terug zijn gestuurd naar de leverancier of fabrikant. Om de volgende redenen worden deze used server parts teruggestuurd:

  • Verkeerd geleverd
  • Krassen op de behuizing
  • Inruilprogramma’s

Alle refurbished server parts ondergaan een grondige reiniging en worden vervolgens uitvoerig getest. We onderzoeken ook of de prestaties gelijk zijn aan nieuwe server parts. Daardoor profiteert u van hoge prestaties voor een prijs die tot wel 60% lager ligt dan bij nieuwe server parts. Ons aanbod used server parts bestaat uit onder andere used video cards, caddy trays, CPU processors en used RAM memory.

 

Verzending en bezorging

Standaard worden kleine pakketten via PostNL verstuurd. Bestelt u refurbished server parts in grote aantallen? Dan komt onze koeriersdienst de bestelling persoonlijk bij u bezorgen. Na het plaatsen van de bestelling, ontvangt u een e-mail met meer informatie over de verwachte levertijd. Bij grotere bestellingen nemen we via telefoon of e-mail contact op om een bezorgmoment te plannen.

Spoedlevering mogelijk

Een spoedlevering is op aanvraag mogelijk: in dat geval leveren we de used server parts binnen 1 à 2 dagen bij u af. Onder normale omstandigheden heeft u de bestelling na 3 à 4 werkdagen in huis.

Klantenservice

Heeft u een vraag over uw bestelling of wilt u meer weten over onze used server parts? Neem contact op met onze klantenservice:

085 864 0777 info@creoserver.com