AMD FirePro W5100 4GB

Artikelnummer: 6811037
Productnummer: J3G92AA
AMD FirePro W5100 4GB 1AMD FirePro W5100 4GB 2AMD FirePro W5100 4GB 3AMD FirePro W5100 4GB 4

Basis product

Merk
Merk AMD
Geheugen Type
Geheugen Type GDDR5
Geheugen Busbreedte
Geheugen Busbreedte 128Bit
Video geheugen
Video geheugen 4GB
Rekenkernen
Rekenkernen 768x
Kaart interface
Kaart interface PCI-e 3.0 x16
Video output
Video output 4x DisplayPort
Type koeling
Type koeling Actieve fan
Power consumptie
Power consumptie 50W
Conditie
Conditie Refurbished
EAN
EAN 0727419415859

Product omschrijving:

 W5100 Professionele graphics Pak grotere projecten aan met 4 GB grafisch geheugen, 4K-ondersteuning en quad-display-connectiviteit  AMD FirePro™ W5100 grafische kaart kaarten zijn ontworpen voor next generatie werkstations. Met voldoende geheugen, 4K quad-display mogelijkheden¹ en geoptimaliseerd applicatieprestaties, creatief en ontwerpprofessionals kunnen werken op een nieuw niveau van detail, snelheid, reactievermogen en creativiteit.

Product metrics

Maximale resolutie
4096x2160 (WQXGA)
Garantie
12 Ma nden
Hoogste displayport versie
DisplayPort 1.2
Lengte
173mm
Breedte
111mm
Led verlichting (RGB)
Geen
Techsheet

Bezorging / Garantie

Parts Verzendingen

Bestellingen van losse onderdelen die voor 15:00 gemaakt zijn, worden dezelfde dag nog met de post bezorger meegegeven. U heeft uw bestelling vervolgens binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. Voor workstations, en laptops hanteren wij langere lever tijden in verband met het samenstellen en testen van de producten. Wel willen wij benadrukken dat de levertijd afhangt van de transporteur, en dat wij niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor eventuele vertragingen bij hen.

U ontvangt voor bestellingen welke via de post gaan een Track & Trace code in uw mail. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om deze in de gaten te houden en alleen contact met ons op te nemen wanneer er problemen in de levering zijn. Wanneer u geen Track & Trace mail heeft gehad, dan kan het zijn dat deze in uw spam folder is beland.

Server verzending

Server bestellingen en grote orders bezorgen wij uitsluitend zelf via onze eigen bezorgservice. Dit doen wij uit voorzorgsmaatregel ter bescherming van uw bestelling. Alleen op hoge uitzondering of bij buitenlandse bestellingen zijn wij genoodzaakt om een transportdienst te gebruiken. 

Onze collega bezorgt elke week op donderdag en vrijdag tussen 11:00 en 18:00 uur. Hiervoor verzenden wij de planning de woensdag ervoor naar alle klanten waar we die week bezorgen. Wij geven echter geen tijds indicatie mee omdat er te veel variablen meespelen zoals de te rijden route, het verkeer, het weer, of andere dergelijke calemiteiten. 

Spoed

Wij nemen spoed gevallen aan mits onze planning dit kan overzien. Hiervoor zijn wel extra kosten verbonden gezien wij actieve orders hiervoor op pauze moeten zetten.
Op hoge uitzondering kan dit ook gecombineert worden met de bezorging buiten de reguliere dagen. Oook hier zitten extra kosten aan verbonden. Ook dient u dit van tevoren met ons te communiceren voordat u de order maakt.

Letop!: Het is absoluut NIET de bedoeling dat u eerst de bestelling maakt, en u vervolgens er ons over informeert met de verwachting dat we het ook met spoed gaan maken. Het is ook NIET de bedoeling om de spoed optie bij elke bestelling in te zetten om op deze wijze zo kort mogelijke bestelling/levertijd af te dwingen. De spoed optie is bedoeld voor spoed gevallen. Men wordt geacht bestelling op tijd te maken volgens de gebruikelijke levertijden. 

Garantie

Op al onze producten geld garantie. Echter wilt u aanspraak maken op garantie, dan dient u wel bij ons een Customer Portal account te hebben ("register" rechts boven in). Alleen via dit portaal nemen wij een RMA aan. U dient hiervoor de richtlijnen te volgen die volgens onze voorwaarden van toepassing zijn. 

Indien u vragen heeft over de verzendingen dan kunt u contact met ons opnemen.

Creoserver B.V

Bezoekadres:
Paxtonstraat 23
8013 RP Zwolle
Nederland

Telefoonnummer: +31 (0) 85 864 0777 ( 09.00 - 17.30 )
E-mailadres: sales@creoserver.com

Voeg recensie toe

0/600