Intel Xeon E5-2697Av4 16x Core 2.6GHz

Artikelnummer: 9993696
Productnummer: CM8066002645900
Intel Xeon E5-2697Av4 16x Core 2.6GHz 1

Basis product

Merk
Merk Intel
Aantal cores
Aantal cores 16
Aantal Threats
Aantal Threats 32
Basis kloksnelheid
Basis kloksnelheid 2.6GHz
Max. kloksnelheid
Max. kloksnelheid 3.6GHz
Video geheugen
Video geheugen 1TB
Cache
Cache 40MB
TDP
TDP 145Wat
Hyperthreading / SMT
Hyperthreading / SMT
Part nummer
Part nummer CM8066002645900
Socket
Socket LGA 2011
Conditie
Conditie Refurbished
EAN
EAN 675901378284

Product omschrijving:

Realiseer betere prestaties en meer efficiëntie en flexibiliteit in uw datacenter met de volgende generatie servers, met Intel® Xeon® processors uit de E5-2600 reeks. Ontworpen om u de beste combinatie van prestaties, geïntegreerde mogelijkheden en rendabiliteit te bieden, helpt de Intel® Xeon® Processor E5-2600/1600 productreeks u uw activiteiten te stroomlijnen, dataknelpunten te elimineren en de flexibiliteit van uw bedrijf te vergroten De Intel® Xeon® Processor E5-2600/1600 producten zijn een krachtige, veelzijdige reeks in het hart van uw flexibel, efficiënt datacenter. In vergelijking met de vorige generatie Intel® Xeon® processor-gebaseerde server.

Product metrics

Geheugen specificatie
PC3-12800R (DDR3-1600)
ECC ondersteuning
Garantie
12 Maaden
Techsheet

Bezorging / Garantie

Parts Verzendingen

Bestellingen van losse onderdelen die voor 15:00 gemaakt zijn, worden dezelfde dag nog met de post bezorger meegegeven. U heeft uw bestelling vervolgens binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. Voor workstations, en laptops hanteren wij langere lever tijden in verband met het samenstellen en testen van de producten. Wel willen wij benadrukken dat de levertijd afhangt van de transporteur, en dat wij niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor eventuele vertragingen bij hen.

U ontvangt voor bestellingen welke via de post gaan een Track & Trace code in uw mail. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om deze in de gaten te houden en alleen contact met ons op te nemen wanneer er problemen in de levering zijn. Wanneer u geen Track & Trace mail heeft gehad, dan kan het zijn dat deze in uw spam folder is beland.

Server verzending

Server bestellingen en grote orders bezorgen wij uitsluitend zelf via onze eigen bezorgservice. Dit doen wij uit voorzorgsmaatregel ter bescherming van uw bestelling. Alleen op hoge uitzondering of bij buitenlandse bestellingen zijn wij genoodzaakt om een transportdienst te gebruiken. 

Onze collega bezorgt elke week op donderdag en vrijdag tussen 11:00 en 18:00 uur. Hiervoor verzenden wij de planning de woensdag ervoor naar alle klanten waar we die week bezorgen. Wij geven echter geen tijds indicatie mee omdat er te veel variablen meespelen zoals de te rijden route, het verkeer, het weer, of andere dergelijke calemiteiten. 

Spoed

Wij nemen spoed gevallen aan mits onze planning dit kan overzien. Hiervoor zijn wel extra kosten verbonden gezien wij actieve orders hiervoor op pauze moeten zetten.
Op hoge uitzondering kan dit ook gecombineert worden met de bezorging buiten de reguliere dagen. Oook hier zitten extra kosten aan verbonden. Ook dient u dit van tevoren met ons te communiceren voordat u de order maakt.

Letop!: Het is absoluut NIET de bedoeling dat u eerst de bestelling maakt, en u vervolgens er ons over informeert met de verwachting dat we het ook met spoed gaan maken. Het is ook NIET de bedoeling om de spoed optie bij elke bestelling in te zetten om op deze wijze zo kort mogelijke bestelling/levertijd af te dwingen. De spoed optie is bedoeld voor spoed gevallen. Men wordt geacht bestelling op tijd te maken volgens de gebruikelijke levertijden. 

Garantie

Op al onze producten geld garantie. Echter wilt u aanspraak maken op garantie, dan dient u wel bij ons een Customer Portal account te hebben ("register" rechts boven in). Alleen via dit portaal nemen wij een RMA aan. U dient hiervoor de richtlijnen te volgen die volgens onze voorwaarden van toepassing zijn. 

Indien u vragen heeft over de verzendingen dan kunt u contact met ons opnemen.

Creoserver B.V

Bezoekadres:
Paxtonstraat 23
8013 RP Zwolle
Nederland

Telefoonnummer: +31 (0) 85 864 0777 ( 09.00 - 17.30 )
E-mailadres: sales@creoserver.com

Voeg recensie toe

0/600