Dell PERC H730P 2GB BBU mini mono - P/N: 07H4CN

Artikelnummer: 4113292
Productnummer: 07H4CN
Dell PERC H730P 2GB BBU mini mono - P/N: 07H4CN 1

Basis product

Merk
Merk Dell
Type controller
Type controller Raid controller
Raid modi
Raid modi 0, 1, 5, 6, 10, 50, 60
Connector (SCSI)
Connector (SCSI) 2x SAS SFF 8643
Hardeschijf bus
Hardeschijf bus SAS-2.0 (6Gb/s), SATA-600
Cache
Cache 2GB
Kaart interface
Kaart interface PCI-e 2.0 x8
Voltage
Voltage 3.3V
Part nummer
Part nummer 405-AACW
EAN
EAN 5397063766956

Product omschrijving:

Naarmate de opslagvereisten uitbreiden en de belasting verwerken groeien, wordt het steeds moeilijker om beheerders om maximale prestaties te bereiken uit hun toepassingen. De nieuwste lijn van Dell PowerEdge RAID-controllerkaarten, gebouwd op de LSI® SAS 3108 dual-core PowerPC® RAID-onChip (ROC), bieden ongeëvenaarde I/O-prestaties voor databasetoepassingen en streaming digitale media omgevingen. De PowerEdge RAID-controller (PERC) H730P, met acht interne poorten, levert twee PowerPC-processors cores en een 72-bits DDR3-interface die 2 GB aanstuurt niet-vluchtig cachegeheugen. Implementeer de PERC H730P in op harde schijven gebaseerde serveromgevingen voor aanzienlijke prestatiewinst. Hybride implementeren serverplatforms op basis van solid-state opslag, deze PERC's van de volgende generatie benutten het potentieel van solid-state drives (SSD's) voor onovertroffen prestaties en betrouwbaarheid van ondernemingsklasse.

Product metrics

Garantie
12 Maanden
Kaart type
Low profile bracket

Bezorging / Garantie

Parts Verzendingen

Bestellingen van losse onderdelen die voor 15:00 gemaakt zijn, worden dezelfde dag nog met de post bezorger meegegeven. U heeft uw bestelling vervolgens binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. Voor workstations, en laptops hanteren wij langere lever tijden in verband met het samenstellen en testen van de producten. Wel willen wij benadrukken dat de levertijd afhangt van de transporteur, en dat wij niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor eventuele vertragingen bij hen.

U ontvangt voor bestellingen welke via de post gaan een Track & Trace code in uw mail. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om deze in de gaten te houden en alleen contact met ons op te nemen wanneer er problemen in de levering zijn. Wanneer u geen Track & Trace mail heeft gehad, dan kan het zijn dat deze in uw spam folder is beland.

Server verzending

Server bestellingen en grote orders bezorgen wij uitsluitend zelf via onze eigen bezorgservice. Dit doen wij uit voorzorgsmaatregel ter bescherming van uw bestelling. Alleen op hoge uitzondering of bij buitenlandse bestellingen zijn wij genoodzaakt om een transportdienst te gebruiken. 

Onze collega bezorgt elke week op donderdag en vrijdag tussen 11:00 en 18:00 uur. Hiervoor verzenden wij de planning de woensdag ervoor naar alle klanten waar we die week bezorgen. Wij geven echter geen tijds indicatie mee omdat er te veel variablen meespelen zoals de te rijden route, het verkeer, het weer, of andere dergelijke calemiteiten. 

Spoed

Wij nemen spoed gevallen aan mits onze planning dit kan overzien. Hiervoor zijn wel extra kosten verbonden gezien wij actieve orders hiervoor op pauze moeten zetten.
Op hoge uitzondering kan dit ook gecombineert worden met de bezorging buiten de reguliere dagen. Oook hier zitten extra kosten aan verbonden. Ook dient u dit van tevoren met ons te communiceren voordat u de order maakt.

Letop!: Het is absoluut NIET de bedoeling dat u eerst de bestelling maakt, en u vervolgens er ons over informeert met de verwachting dat we het ook met spoed gaan maken. Het is ook NIET de bedoeling om de spoed optie bij elke bestelling in te zetten om op deze wijze zo kort mogelijke bestelling/levertijd af te dwingen. De spoed optie is bedoeld voor spoed gevallen. Men wordt geacht bestelling op tijd te maken volgens de gebruikelijke levertijden. 

Garantie

Op al onze producten geld garantie. Echter wilt u aanspraak maken op garantie, dan dient u wel bij ons een Customer Portal account te hebben ("register" rechts boven in). Alleen via dit portaal nemen wij een RMA aan. U dient hiervoor de richtlijnen te volgen die volgens onze voorwaarden van toepassing zijn. 

Indien u vragen heeft over de verzendingen dan kunt u contact met ons opnemen.

Creoserver B.V

Bezoekadres:
Paxtonstraat 23
8013 RP Zwolle
Nederland

Telefoonnummer: +31 (0) 85 864 0777 ( 09.00 - 17.30 )
E-mailadres: sales@creoserver.com

Voeg recensie toe

0/600