Dell PowerEdge R740XD 24x SFF

Artikelnummer: 2329797
configure
Zelf samenstellen
Conditie: Nieuw
Dell PowerEdge R740XD 24x SFF 1Dell PowerEdge R740XD 24x SFF 2Dell PowerEdge R740XD 24x SFF 3Dell PowerEdge R740XD 24x SFF 4Dell PowerEdge R740XD 24x SFF 5Dell PowerEdge R740XD 24x SFF 6

Basis product

Conditie
Conditie Nieuw
Merk
Merk Dell
Bays
Bays Dell 24x bays 2,5" SFF SAS/SATA SFF
Processor
Processor 2x Intel Xeon Bronze 3204 6x Core 1.9GHz
RAM Memory
RAM Memory 2x 16GB DDR4 2400Mhz 19200P ECC gen.
Raid card
Raid card Dell PERC H330 12Gb/S SAS PCI-e Raid Controller - P/N: 06H1G0
Network daughter
Network daughter Dell Broadcom 5720 4x 1Gbps RJ45 versie - P/N: OFM487
Garantie
Garantie 24 maanden garantie
OS & Licenties
OS & Licenties Geen OS / Software licentie installatie
Type Server
Type Server 2U server

Product omschrijving:

De Dell EMC PowerEdge R740XD is ontworpen om de prestaties van applicaties te verbeteren door gebruik te maken van accelerator cards en schaalbare opslagmogelijkheden te bieden. Met een optimale balans van middelen geeft het kracht aan de meest veeleisende omgevingen. Deze dual-socket 2U rackserver van Dell EMC biedt flexibele opslagopties en geïntegreerde beveiligingsfuncties, waardoor het geschikt is voor vrijwel elke toepassing. Ondersteund door de nieuwe C620-chipset van Intel biedt het onderdak aan Intel’s Xeon Scalable-processors met maximaal 28 cores en ondersteunt het tot drie GPU's voor de meest veeleisende toepassingen.

De Dell EMC PowerEdge R740XD Gen14-server is beschikbaar in de configuraties  8-bay SFF (Small Form Factor), 16-bay SFF (Small Form Factor), 24-bay SFF (Small Form Factor in XD versie), 8x LFF (Large Form Factor), en 12x LFF (Large Form Factor in XD versie). Er zijn voor de R740 backplane uitbreidingen mogelijkheden in 3x PCIe slot, 4x 2,5" SFF bays,  en 2x 3,5" LFF bays.

Bezorging / Garantie

Parts Verzendingen

Bestellingen van losse onderdelen die voor 15:00 gemaakt zijn, worden dezelfde dag nog met de post bezorger meegegeven. U heeft uw bestelling vervolgens binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. Voor workstations, en laptops hanteren wij langere lever tijden in verband met het samenstellen en testen van de producten. Wel willen wij benadrukken dat de levertijd afhangt van de transporteur, en dat wij niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor eventuele vertragingen bij hen.

U ontvangt voor bestellingen welke via de post gaan een Track & Trace code in uw mail. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om deze in de gaten te houden en alleen contact met ons op te nemen wanneer er problemen in de levering zijn. Wanneer u geen Track & Trace mail heeft gehad, dan kan het zijn dat deze in uw spam folder is beland.

Server verzending

Server bestellingen en grote orders bezorgen wij uitsluitend zelf via onze eigen bezorgservice. Dit doen wij uit voorzorgsmaatregel ter bescherming van uw bestelling. Alleen op hoge uitzondering of bij buitenlandse bestellingen zijn wij genoodzaakt om een transportdienst te gebruiken. 

Onze collega bezorgt elke week op donderdag en vrijdag tussen 11:00 en 18:00 uur. Hiervoor verzenden wij de planning de woensdag ervoor naar alle klanten waar we die week bezorgen. Wij geven echter geen tijds indicatie mee omdat er te veel variablen meespelen zoals de te rijden route, het verkeer, het weer, of andere dergelijke calemiteiten. 

Spoed

Wij nemen spoed gevallen aan mits onze planning dit kan overzien. Hiervoor zijn wel extra kosten verbonden gezien wij actieve orders hiervoor op pauze moeten zetten.
Op hoge uitzondering kan dit ook gecombineert worden met de bezorging buiten de reguliere dagen. Oook hier zitten extra kosten aan verbonden. Ook dient u dit van tevoren met ons te communiceren voordat u de order maakt.

Letop!: Het is absoluut NIET de bedoeling dat u eerst de bestelling maakt, en u vervolgens er ons over informeert met de verwachting dat we het ook met spoed gaan maken. Het is ook NIET de bedoeling om de spoed optie bij elke bestelling in te zetten om op deze wijze zo kort mogelijke bestelling/levertijd af te dwingen. De spoed optie is bedoeld voor spoed gevallen. Men wordt geacht bestelling op tijd te maken volgens de gebruikelijke levertijden. 

Garantie

Op al onze producten geld garantie. Echter wilt u aanspraak maken op garantie, dan dient u wel bij ons een Customer Portal account te hebben ("register" rechts boven in). Alleen via dit portaal nemen wij een RMA aan. U dient hiervoor de richtlijnen te volgen die volgens onze voorwaarden van toepassing zijn. 

Indien u vragen heeft over de verzendingen dan kunt u contact met ons opnemen.

Creoserver B.V

Bezoekadres:
Paxtonstraat 23
8013 RP Zwolle
Nederland

Telefoonnummer: +31 (0) 85 864 0777 ( 09.00 - 17.30 )
E-mailadres: sales@creoserver.com

Voeg recensie toe

0/600