Dell PowerEdge R820 16x SFF

Artikelnummer: 2114875
configure
Zelf samenstellen
Dell PowerEdge R820 16x SFF 1Dell PowerEdge R820 16x SFF 2Dell PowerEdge R820 16x SFF 3Dell PowerEdge R820 16x SFF 4Dell PowerEdge R820 16x SFF 5

Basis product

Merk
Merk Dell
Bays
Bays Dell 16x bays 2,5" SFF SAS/SATA SFF
Processor
Processor 4x Intel Xeon E5-4620v1 8x Core 2.20GHz
RAM Memory
RAM Memory 8x 4GB DDR3 1066Mhz 8500R ECC gen.
Raid card
Raid card Dell PERC H310 6Gbps raid controller - P/N: 0HV52W
Network daughter
Network daughter Dell Broadcom 5720 4x 1Gbps RJ45 versie - P/N: OFM487
iLO / iDRAC License Key
iLO / iDRAC License Key Dell iDrac Express
Power supply unit
Power supply unit Dell PowerEdge R620/R720/R820 750W PSU - 079RDR
Garantie
Garantie 12 maanden garantie
OS & Licenties
OS & Licenties Geen OS / Software licentie installatie
Type Server
Type Server 2U server

Product omschrijving:

Een krachtige 4-socket, 2U rackserver, de Dell PowerEdge R820, is ontworpen voor dichte virtualisatie en schaalbare database-toepassingen. Ontworpen om uit te blinken in een breed scala aan virtualisatieomgevingen voor zowel middelgrote als grote ondernemingen. De R820 brengt geconcentreerde kracht en capaciteit naar uw datacenter met geavanceerde I/O en een enorme geheugencapaciteit. Het 4-socket, 2U-systeem ondersteunt de Intel Xeon-processor E5-4600-productfamilie voor maximaal 48 geïnstalleerde cores. Tot 3 TB geheugen wordt ondersteund over 48 DIMM-slots met snelheden tot 1866 MT/s. Met maximaal 16 2,5" hot-plug SAS- of SATA-harde schijven of solid state drives kan de R820 opslagcapaciteiten tot 28 TB accommoderen. Flexibele, schaalbare I/O- en opslagopties met PCI-e 3.0-technologie stellen u in staat om uw netwerkdoorvoer aan te passen aan uw toepassingsbehoeften. Deze hyperschaalbare kenmerken maken de R820 perfect geschikt voor reken- en geheugenintensieve toepassingen en groeiende virtuele omgevingen.

De Dell PowerEdge R820 Gen12-server is beschikbaar in verschillende configuraties, waaronder 8-bay SFF (Small Form Factor), en de 16-bay SFF (Small Form Factor). De PowerEdge R820 heeft een paar opties voor geen rear backplane configuratie.

Bezorging / Garantie

Parts Verzendingen

Bestellingen van losse onderdelen die voor 15:00 gemaakt zijn, worden dezelfde dag nog met de post bezorger meegegeven. U heeft uw bestelling vervolgens binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. Voor workstations, en laptops hanteren wij langere lever tijden in verband met het samenstellen en testen van de producten. Wel willen wij benadrukken dat de levertijd afhangt van de transporteur, en dat wij niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor eventuele vertragingen bij hen.

U ontvangt voor bestellingen welke via de post gaan een Track & Trace code in uw mail. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om deze in de gaten te houden en alleen contact met ons op te nemen wanneer er problemen in de levering zijn. Wanneer u geen Track & Trace mail heeft gehad, dan kan het zijn dat deze in uw spam folder is beland.

Server verzending

Server bestellingen en grote orders bezorgen wij uitsluitend zelf via onze eigen bezorgservice. Dit doen wij uit voorzorgsmaatregel ter bescherming van uw bestelling. Alleen op hoge uitzondering of bij buitenlandse bestellingen zijn wij genoodzaakt om een transportdienst te gebruiken. 

Onze collega bezorgt elke week op donderdag en vrijdag tussen 11:00 en 18:00 uur. Hiervoor verzenden wij de planning de woensdag ervoor naar alle klanten waar we die week bezorgen. Wij geven echter geen tijds indicatie mee omdat er te veel variablen meespelen zoals de te rijden route, het verkeer, het weer, of andere dergelijke calemiteiten. 

Spoed

Wij nemen spoed gevallen aan mits onze planning dit kan overzien. Hiervoor zijn wel extra kosten verbonden gezien wij actieve orders hiervoor op pauze moeten zetten.
Op hoge uitzondering kan dit ook gecombineert worden met de bezorging buiten de reguliere dagen. Oook hier zitten extra kosten aan verbonden. Ook dient u dit van tevoren met ons te communiceren voordat u de order maakt.

Letop!: Het is absoluut NIET de bedoeling dat u eerst de bestelling maakt, en u vervolgens er ons over informeert met de verwachting dat we het ook met spoed gaan maken. Het is ook NIET de bedoeling om de spoed optie bij elke bestelling in te zetten om op deze wijze zo kort mogelijke bestelling/levertijd af te dwingen. De spoed optie is bedoeld voor spoed gevallen. Men wordt geacht bestelling op tijd te maken volgens de gebruikelijke levertijden. 

Garantie

Op al onze producten geld garantie. Echter wilt u aanspraak maken op garantie, dan dient u wel bij ons een Customer Portal account te hebben ("register" rechts boven in). Alleen via dit portaal nemen wij een RMA aan. U dient hiervoor de richtlijnen te volgen die volgens onze voorwaarden van toepassing zijn. 

Indien u vragen heeft over de verzendingen dan kunt u contact met ons opnemen.

Creoserver B.V

Bezoekadres:
Paxtonstraat 23
8013 RP Zwolle
Nederland

Telefoonnummer: +31 (0) 85 864 0777 ( 09.00 - 17.30 )
E-mailadres: sales@creoserver.com

Voeg recensie toe

0/600