Klachten afhandeling

Klachtenregeling bij Creoserver

 

Bij CreoServer hechten we veel waarde aan het bieden van optimale service aan onze klanten. We streven ernaar om uw ervaring met onze producten en diensten zo positief mogelijk te maken. Mocht u echter klachten hebben over een product of onze service, dan horen wij dit graag van u. Uw feedback is belangrijk omdat het ons in staat stelt eventuele problemen snel op te lossen en onze dienstverlening te verbeteren.

We verzoeken u vriendelijk, maar dringend, om eventuele klachten zo spoedig mogelijk bij ons kenbaar te maken. Hierdoor kunnen we mogelijke schade beperken en hebben we de gelegenheid om dit tijdig aan onze leverancier te melden middels een RMA (Return Merchandise Authorization).

Volgens de wet wordt een klacht als tijdig kenbaar gemaakt beschouwd als deze binnen twee maanden na ontdekking wordt gemeld en binnen de geldende garantieperiode valt. Dit geldt ook als het gekochte product niet voldoet aan de eigenschappen die u op basis van de koopovereenkomst mocht verwachten. Om uw belangen te behartigen, vragen wij u uw klachten schriftelijk bij ons in te dienen.

U kunt uw klacht eenvoudig indienen via het contactformulier op onze webshop. Wij zullen uw klacht serieus nemen en streven ernaar om u uiterlijk binnen 14 dagen een reactie te geven. Mocht het om bepaalde redenen nodig zijn om meer tijd te nemen voor een grondige afhandeling, dan zullen wij u binnen 14 dagen op de hoogte stellen van de verwachte reactietermijn.

Wij willen dat u tevreden bent met uw aankoop bij CreoServer, en we zullen er alles aan doen om eventuele klachten op een faire en snelle manier op te lossen. Uw feedback helpt ons onze producten en diensten voortdurend te verbeteren en onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

mocht u iets in de service of producten als negatief beschouwen, dan kunt u contact met ons opnemen via de volgende twee mogelijkheden:

Telefoonnummer: +31 (0) 85 864 0777 Optie 1 ( 09.00 - 17.30 )
E-mailadres: Sales@creoserver.com