Adaptec ASR-71605 1GB 6Gbps raid controller LP - P/N: ASR-71605

Artikelnummer: 8240937
Productnummer: ASR-71605
Adaptec ASR-71605 1GB 6Gbps raid controller LP - P/N: ASR-71605 1Adaptec ASR-71605 1GB 6Gbps raid controller LP - P/N: ASR-71605 2Adaptec ASR-71605 1GB 6Gbps raid controller LP - P/N: ASR-71605 3

Basis product

Merk
Merk Adaptec
Type controller
Type controller Raid controller
Raid modi
Raid modi 0, 1, 1E, 5, 6, 10, 50, 60, JBOD
Connector (SCSI)
Connector (SCSI) 4x SAS SFF 8643
Hardeschijf bus
Hardeschijf bus 4x Mini SAS HD
Cache
Cache 1TB
Kaart interface
Kaart interface PCI-e 3.0 x8
Voltage
Voltage 3.3V
Part nummer
Part nummer 2274400-R
EAN
EAN 4053162640184

Product omschrijving:

De Adaptec Series 7 RAID-adapterfamilie is voorzien van PMC's 24-poorts PM8015 RAID-on-Chip (ROC), die een x8 PCIe Gen3-interface combineert met 6Gb/s SAS-poorten om een ​​nieuwe generatie hoogwaardige RAID-adapters mogelijk te maken die ongeëvenaard zijn door andere ROC in de industrie. Adaptec Series 7 RAID-adapters zijn verkrijgbaar met 8, 16 of 24 native SAS/SATA-poorten. Hoewel de PCIe Gen3-interface de bandbreedte naar de host verdubbelt in vergelijking met PCIe Gen2, heeft deze minimaal 16 6Gb/s SAS/SATA-poorten nodig om de bandbreedte naar de opslagapparaten te verdubbelen. Concurrerende 6Gb/s-oplossingen hebben slechts 8 poorten en kunnen dat voordeel niet benutten.

Product metrics

Garantie
12 Maanden
Kaart type
Low profile bracket

Bezorging / Garantie

Parts Verzendingen

Bestellingen van losse onderdelen die voor 15:00 gemaakt zijn, worden dezelfde dag nog met de post bezorger meegegeven. U heeft uw bestelling vervolgens binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. Voor workstations, en laptops hanteren wij langere lever tijden in verband met het samenstellen en testen van de producten. Wel willen wij benadrukken dat de levertijd afhangt van de transporteur, en dat wij niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor eventuele vertragingen bij hen.

U ontvangt voor bestellingen welke via de post gaan een Track & Trace code in uw mail. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om deze in de gaten te houden en alleen contact met ons op te nemen wanneer er problemen in de levering zijn. Wanneer u geen Track & Trace mail heeft gehad, dan kan het zijn dat deze in uw spam folder is beland.

Server verzending

Server bestellingen en grote orders bezorgen wij uitsluitend zelf via onze eigen bezorgservice. Dit doen wij uit voorzorgsmaatregel ter bescherming van uw bestelling. Alleen op hoge uitzondering of bij buitenlandse bestellingen zijn wij genoodzaakt om een transportdienst te gebruiken. 

Onze collega bezorgt elke week op donderdag en vrijdag tussen 11:00 en 18:00 uur. Hiervoor verzenden wij de planning de woensdag ervoor naar alle klanten waar we die week bezorgen. Wij geven echter geen tijds indicatie mee omdat er te veel variablen meespelen zoals de te rijden route, het verkeer, het weer, of andere dergelijke calemiteiten. 

Spoed

Wij nemen spoed gevallen aan mits onze planning dit kan overzien. Hiervoor zijn wel extra kosten verbonden gezien wij actieve orders hiervoor op pauze moeten zetten.
Op hoge uitzondering kan dit ook gecombineert worden met de bezorging buiten de reguliere dagen. Oook hier zitten extra kosten aan verbonden. Ook dient u dit van tevoren met ons te communiceren voordat u de order maakt.

Letop!: Het is absoluut NIET de bedoeling dat u eerst de bestelling maakt, en u vervolgens er ons over informeert met de verwachting dat we het ook met spoed gaan maken. Het is ook NIET de bedoeling om de spoed optie bij elke bestelling in te zetten om op deze wijze zo kort mogelijke bestelling/levertijd af te dwingen. De spoed optie is bedoeld voor spoed gevallen. Men wordt geacht bestelling op tijd te maken volgens de gebruikelijke levertijden. 

Garantie

Op al onze producten geld garantie. Echter wilt u aanspraak maken op garantie, dan dient u wel bij ons een Customer Portal account te hebben ("register" rechts boven in). Alleen via dit portaal nemen wij een RMA aan. U dient hiervoor de richtlijnen te volgen die volgens onze voorwaarden van toepassing zijn. 

Indien u vragen heeft over de verzendingen dan kunt u contact met ons opnemen.

Creoserver B.V

Bezoekadres:
Paxtonstraat 23
8013 RP Zwolle
Nederland

Telefoonnummer: +31 (0) 85 864 0777 ( 09.00 - 17.30 )
E-mailadres: sales@creoserver.com

Voeg recensie toe

0/600