HGST Ultrastar He8 3TB SATA 7.2K 6Gbps 3,5" LFF

Artikelnummer: 5031233
Productnummer: 0F23269 / 0F12456 / HUA723030ALA640
HGST Ultrastar He8  3TB SATA 7.2K 6Gbps 3,5" LFF 1HGST Ultrastar He8  3TB SATA 7.2K 6Gbps 3,5" LFF 2

Basis product

Conditie
Conditie Recertified
Merk
Merk HGST

Product omschrijving:

HGST Ultrastar 7K4000 is 's werelds eerste 3TB 7200 RPM harde schijf met een MTBF-specificatie van 2,0 miljoen uur. Ultrastar 7K4000 vertegenwoordigt het HGST-ontwerp met 5 platen van de zesde generatie, dat in de praktijk is bewezen door top-OEM's voor servers en opslag en internetgiganten. De Ultrastar 7K4000 is ontworpen voor de hoogste kwaliteit en ondergaat tijdens de ontwikkeling slopende ontwerptests en moet tijdens de productie strenge, voortdurende betrouwbaarheidstests doorstaan. Ultrastar 7K4000 levert door uitvaltijd te verminderen, serviceaanvragen te elimineren en TCO te minimaliseren. Om de explosieve groei van petabyte (PB) aan te kunnen, hebben datacenters grote hoeveelheden efficiënte opslag nodig. Het verminderen van W/GB zonder het vloeroppervlak uit te breiden is essentieel om de bedrijfskosten te verlagen. Om aan deze eisen te voldoen, levert Ultrastar 7K4000 33 procent meer capaciteit in dezelfde footprint bij 24 procent minder W/GB dan zijn voorganger, Ultrastar 7K3000.

Bezorging / Garantie

Parts Verzendingen

Bestellingen van losse onderdelen die voor 15:00 gemaakt zijn, worden dezelfde dag nog met de post bezorger meegegeven. U heeft uw bestelling vervolgens binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. Voor workstations, en laptops hanteren wij langere lever tijden in verband met het samenstellen en testen van de producten. Wel willen wij benadrukken dat de levertijd afhangt van de transporteur, en dat wij niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor eventuele vertragingen bij hen.

U ontvangt voor bestellingen welke via de post gaan een Track & Trace code in uw mail. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om deze in de gaten te houden en alleen contact met ons op te nemen wanneer er problemen in de levering zijn. Wanneer u geen Track & Trace mail heeft gehad, dan kan het zijn dat deze in uw spam folder is beland.

Server verzending

Server bestellingen en grote orders bezorgen wij uitsluitend zelf via onze eigen bezorgservice. Dit doen wij uit voorzorgsmaatregel ter bescherming van uw bestelling. Alleen op hoge uitzondering of bij buitenlandse bestellingen zijn wij genoodzaakt om een transportdienst te gebruiken. 

Onze collega bezorgt elke week op donderdag en vrijdag tussen 11:00 en 18:00 uur. Hiervoor verzenden wij de planning de woensdag ervoor naar alle klanten waar we die week bezorgen. Wij geven echter geen tijds indicatie mee omdat er te veel variablen meespelen zoals de te rijden route, het verkeer, het weer, of andere dergelijke calemiteiten. 

Spoed

Wij nemen spoed gevallen aan mits onze planning dit kan overzien. Hiervoor zijn wel extra kosten verbonden gezien wij actieve orders hiervoor op pauze moeten zetten.
Op hoge uitzondering kan dit ook gecombineert worden met de bezorging buiten de reguliere dagen. Oook hier zitten extra kosten aan verbonden. Ook dient u dit van tevoren met ons te communiceren voordat u de order maakt.

Letop!: Het is absoluut NIET de bedoeling dat u eerst de bestelling maakt, en u vervolgens er ons over informeert met de verwachting dat we het ook met spoed gaan maken. Het is ook NIET de bedoeling om de spoed optie bij elke bestelling in te zetten om op deze wijze zo kort mogelijke bestelling/levertijd af te dwingen. De spoed optie is bedoeld voor spoed gevallen. Men wordt geacht bestelling op tijd te maken volgens de gebruikelijke levertijden. 

Garantie

Op al onze producten geld garantie. Echter wilt u aanspraak maken op garantie, dan dient u wel bij ons een Customer Portal account te hebben ("register" rechts boven in). Alleen via dit portaal nemen wij een RMA aan. U dient hiervoor de richtlijnen te volgen die volgens onze voorwaarden van toepassing zijn. 

Indien u vragen heeft over de verzendingen dan kunt u contact met ons opnemen.

Creoserver B.V

Bezoekadres:
Paxtonstraat 23
8013 RP Zwolle
Nederland

Telefoonnummer: +31 (0) 85 864 0777 ( 09.00 - 17.30 )
E-mailadres: sales@creoserver.com

Voeg recensie toe

0/600