SK Hynix 16GB DDR4 2666MHz 2666V ECC Reg. - P/N: HMA82GR7CJR8N-VK

Artikelnummer: 9993777
Productnummer: HMA82GR7CJR8N
SK Hynix 16GB DDR4 2666MHz 2666V ECC Reg. - P/N: HMA82GR7CJR8N-VK 1

Basis product

Merk
Merk SK Hynix
ATTENTIE!
ATTENTIE! NIET GESCHIKT VOOR PC/DESKTOP
HP label
HP label Geen
Geheugensnelheid
Geheugensnelheid 2666MHz
True latency
True latency 38ns
CAS latency
CAS latency CL19
Voltage
Voltage 1.20V
Pin Count
Pin Count 288
ECC ondersteuning
ECC ondersteuning ja, ECC Registerd
Conditie
Conditie Refurbished
EAN
EAN 4514953962316

Product omschrijving:

Double Data Rate 4 Synchronous Dynamic Random-Access Memory (DDR4 SDRAM) is een type synchroon dynamisch willekeurig toegankelijk geheugen met een interface met hoge bandbreedte ("double data rate"). Op de markt gebracht in 2014 het is een variant van dynamisch willekeurig toegankelijk geheugen (DRAM), waarvan sommige in gebruik zijn sinds het begin van de jaren zeventig, en een snellere opvolger van de DDR2- en DDR3-technologieën. DDR4 is niet compatibel met een eerder type RAM (Random Access Memory) vanwege een andere signaalspanning en fysieke interface, naast andere factoren. DDR4 SDRAM werd in het tweede kwartaal van 2014 op de openbare markt gebracht, met de nadruk op ECC-geheugen[6], terwijl de niet-ECC DDR4-modules beschikbaar kwamen in het derde kwartaal van 2014, samen met de lancering van Haswell-E-processors die DDR4-geheugen nodig hebben.

Product metrics

Garantie
12 Maanden
Bus Type
PC4-21300
Component Rank
2Rx8

Bezorging / Garantie

Parts Verzendingen

Bestellingen van losse onderdelen die voor 15:00 gemaakt zijn, worden dezelfde dag nog met de post bezorger meegegeven. U heeft uw bestelling vervolgens binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. Voor workstations, en laptops hanteren wij langere lever tijden in verband met het samenstellen en testen van de producten. Wel willen wij benadrukken dat de levertijd afhangt van de transporteur, en dat wij niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor eventuele vertragingen bij hen.

U ontvangt voor bestellingen welke via de post gaan een Track & Trace code in uw mail. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om deze in de gaten te houden en alleen contact met ons op te nemen wanneer er problemen in de levering zijn. Wanneer u geen Track & Trace mail heeft gehad, dan kan het zijn dat deze in uw spam folder is beland.

Server verzending

Server bestellingen en grote orders bezorgen wij uitsluitend zelf via onze eigen bezorgservice. Dit doen wij uit voorzorgsmaatregel ter bescherming van uw bestelling. Alleen op hoge uitzondering of bij buitenlandse bestellingen zijn wij genoodzaakt om een transportdienst te gebruiken. 

Onze collega bezorgt elke week op donderdag en vrijdag tussen 11:00 en 18:00 uur. Hiervoor verzenden wij de planning de woensdag ervoor naar alle klanten waar we die week bezorgen. Wij geven echter geen tijds indicatie mee omdat er te veel variablen meespelen zoals de te rijden route, het verkeer, het weer, of andere dergelijke calemiteiten. 

Spoed

Wij nemen spoed gevallen aan mits onze planning dit kan overzien. Hiervoor zijn wel extra kosten verbonden gezien wij actieve orders hiervoor op pauze moeten zetten.
Op hoge uitzondering kan dit ook gecombineert worden met de bezorging buiten de reguliere dagen. Oook hier zitten extra kosten aan verbonden. Ook dient u dit van tevoren met ons te communiceren voordat u de order maakt.

Letop!: Het is absoluut NIET de bedoeling dat u eerst de bestelling maakt, en u vervolgens er ons over informeert met de verwachting dat we het ook met spoed gaan maken. Het is ook NIET de bedoeling om de spoed optie bij elke bestelling in te zetten om op deze wijze zo kort mogelijke bestelling/levertijd af te dwingen. De spoed optie is bedoeld voor spoed gevallen. Men wordt geacht bestelling op tijd te maken volgens de gebruikelijke levertijden. 

Garantie

Op al onze producten geld garantie. Echter wilt u aanspraak maken op garantie, dan dient u wel bij ons een Customer Portal account te hebben ("register" rechts boven in). Alleen via dit portaal nemen wij een RMA aan. U dient hiervoor de richtlijnen te volgen die volgens onze voorwaarden van toepassing zijn. 

Indien u vragen heeft over de verzendingen dan kunt u contact met ons opnemen.

Creoserver B.V

Bezoekadres:
Paxtonstraat 23
8013 RP Zwolle
Nederland

Telefoonnummer: +31 (0) 85 864 0777 ( 09.00 - 17.30 )
E-mailadres: sales@creoserver.com

Voeg recensie toe

0/600