Samsung 16GB DDR3 1866MHz 14900R ECC Reg. - P/N: M393B2G70DB0-CMA

Artikelnummer: 9993763
Productnummer: M393B2G70DB0-CMA
Samsung 16GB DDR3 1866MHz 14900R ECC Reg. - P/N: M393B2G70DB0-CMA 1

Basis product

Merk
Merk Samsung
ATTENTIE!
ATTENTIE! NIET GESCHIKT VOOR PC/DESKTOP
HP label
HP label Geen
Geheugensnelheid
Geheugensnelheid 1866MHz
True latency
True latency 13.93ns
CAS latency
CAS latency CL13
Voltage
Voltage 1.5V
Pin Count
Pin Count 240
ECC ondersteuning
ECC ondersteuning ja, ECC Registerd
Conditie
Conditie Refurbished
EAN
EAN 4053162691629

Product omschrijving:

DDR Staat voor "Double Data Rate Type 3". DDR3 is een type SDRAM dat wordt gebruikt voor systeemgeheugen. Het is beschikbaar in zowel DIMM- als SO-DIMM-vormfactoren.  DDR3 RAM is vergelijkbaar met DDR2 RAM, maar verbruikt ongeveer 30% minder stroom en kan gegevens twee keer zo snel overbrengen. Terwijl DDR2-geheugen gegevens kan overdragen tot 3200 MBps (megabyte per seconde), ondersteunt DDR3-geheugen maximale gegevensoverdrachtsnelheden van 6400 MBps. Dit betekent dat computers met DDR3-geheugen veel sneller gegevens van en naar de CPU kunnen overbrengen dan systemen met DDR2 RAM. De hogere geheugensnelheid voorkomt knelpunten, vooral bij het verwerken van grote hoeveelheden data. Als twee computers dezelfde kloksnelheid van de processor hebben, maar verschillende soorten geheugen, kan de computer met DDR3-geheugen dus sneller werken dan de computer met DDR2-geheugen.  DDR3-geheugenmodules lijken op DDR- en DDR2-chips, maar de opening tussen de twee sets pinnen aan de onderkant van elke module bevindt zich op een andere locatie. Dit voorkomt dat de RAM-chip wordt geïnstalleerd in een slot dat geen DDR3 RAM ondersteunt. Zorg er daarom bij het upgraden van het geheugen van uw computer voor dat u het juiste type geheugen voor uw computer krijgt.

Product metrics

Garantie
12 Maanden
Bus Type
PC3-14900R
Component Rank
2RX4

Bezorging / Garantie

Parts Verzendingen

Bestellingen van losse onderdelen die voor 15:00 gemaakt zijn, worden dezelfde dag nog met de post bezorger meegegeven. U heeft uw bestelling vervolgens binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. Voor workstations, en laptops hanteren wij langere lever tijden in verband met het samenstellen en testen van de producten. Wel willen wij benadrukken dat de levertijd afhangt van de transporteur, en dat wij niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor eventuele vertragingen bij hen.

U ontvangt voor bestellingen welke via de post gaan een Track & Trace code in uw mail. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om deze in de gaten te houden en alleen contact met ons op te nemen wanneer er problemen in de levering zijn. Wanneer u geen Track & Trace mail heeft gehad, dan kan het zijn dat deze in uw spam folder is beland.

Server verzending

Server bestellingen en grote orders bezorgen wij uitsluitend zelf via onze eigen bezorgservice. Dit doen wij uit voorzorgsmaatregel ter bescherming van uw bestelling. Alleen op hoge uitzondering of bij buitenlandse bestellingen zijn wij genoodzaakt om een transportdienst te gebruiken. 

Onze collega bezorgt elke week op donderdag en vrijdag tussen 11:00 en 18:00 uur. Hiervoor verzenden wij de planning de woensdag ervoor naar alle klanten waar we die week bezorgen. Wij geven echter geen tijds indicatie mee omdat er te veel variablen meespelen zoals de te rijden route, het verkeer, het weer, of andere dergelijke calemiteiten. 

Spoed

Wij nemen spoed gevallen aan mits onze planning dit kan overzien. Hiervoor zijn wel extra kosten verbonden gezien wij actieve orders hiervoor op pauze moeten zetten.
Op hoge uitzondering kan dit ook gecombineert worden met de bezorging buiten de reguliere dagen. Oook hier zitten extra kosten aan verbonden. Ook dient u dit van tevoren met ons te communiceren voordat u de order maakt.

Letop!: Het is absoluut NIET de bedoeling dat u eerst de bestelling maakt, en u vervolgens er ons over informeert met de verwachting dat we het ook met spoed gaan maken. Het is ook NIET de bedoeling om de spoed optie bij elke bestelling in te zetten om op deze wijze zo kort mogelijke bestelling/levertijd af te dwingen. De spoed optie is bedoeld voor spoed gevallen. Men wordt geacht bestelling op tijd te maken volgens de gebruikelijke levertijden. 

Garantie

Op al onze producten geld garantie. Echter wilt u aanspraak maken op garantie, dan dient u wel bij ons een Customer Portal account te hebben ("register" rechts boven in). Alleen via dit portaal nemen wij een RMA aan. U dient hiervoor de richtlijnen te volgen die volgens onze voorwaarden van toepassing zijn. 

Indien u vragen heeft over de verzendingen dan kunt u contact met ons opnemen.

Creoserver B.V

Bezoekadres:
Paxtonstraat 23
8013 RP Zwolle
Nederland

Telefoonnummer: +31 (0) 85 864 0777 ( 09.00 - 17.30 )
E-mailadres: sales@creoserver.com

Voeg recensie toe

0/600