Creoserver betaalmogelijkheden

Wilt u een server kopen? Bij Creoserver bieden wij de meest uitgebreide betalingsmogelijkheden dan wie dan ook binnen onze industrie in Nederland. Of u nu een nieuw gekochte server direct via iDEAL wilt betalen, zekerheid wilt hebben door uw laptop met uw creditcard af te rekenen, of een kleine onderdeel graag met uw Apple Pay wilt overmaken. Al deze betaalmogelijkheden en meer heeft u bij Creoserver. Hieronder vindt u uitgebreid een lijst met uitleg van welke betaalmogelijkheden Creoserver allemaal aanbied.


iDEAL

iDEAL

In onze checkout kunnen klanten kiezen voor iDEAL en hun bank. Hierna worden ze doorgestuurd naar de online bankomgeving van hun bank en gevraagd in te loggen. Het bedrag dat overgemaakt moet worden en verdere betaalgegevens zijn al ingevuld, de klant hoeft de betaling alleen te bevestigen. Wanneer dit gedaan is, bevestigt de bank de betaling direct en wordt de klant teruggestuurd naar de webshop.

Daarnaast bied Creoserver in zijn betaalmogelijkheden de optie om via iDEAL met SEPA te betalen. Dit is een QR Code waarin je doormiddel van het scannen met je mobiel direct in je Bank omgeving zit en meteen kan afrekenen

 

Creditcard

Creditcard

Betalen met een creditcard is erg makkelijk. Het enige dat klanten hoeven te doen is hun kaartgegevens invullen en de betaling autoriseren. Alle creditcard- en debetkaart-betalingen die klanten doen zijn beveiligd. Creoserver accepteert de volgende creditcards: Visa, Mastercard, Maestro, American Express en Cartes Bancaires.

 

Bancontact / Mister Cash

Bancontact / Mister Cash

Bancontact is de meest populaire online betaalmethode in België. Bancontact betalingen worden afgerond in de eigen internetbankieromgeving. Het bedrag wordt direct van de betaalrekening van de klant afgeschreven en webshops krijgen de garantie dat het bedrag binnen enkele minuten op hun rekening staat.

 

Belfius

Belfius is een van de grootste banken van België. Bij een betaling via de Belfius Pay Button kan de consument de betaling voldoen via internetbankieren of de smartphone app. Bij betaling via de app wordt een QR-code gescand, waarmee de betaalgegevens direct ingevuld worden en de transactie alleen nog maar verstuurd hoeft te worden. Via Belfius Direct Net gebruikt de klant een kaartlezer om de betalingen te bevestigen. Wanneer de betaling bevestigd is, kan de bestelling direct verwerkt worden omdat uitbetaling gegarandeerd is.

 

KBC/CBC

KBC/CBC

De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. De banken bieden hun klanten een betaalknop aan waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden. Via de KBC/CBC-Betaalknop betalen klanten hun online aankopen vanuit hun eigen vertrouwde online bankomgeving. Betalingen worden direct verwerkt en zijn gegarandeerd wanneer voldaan.

 

Giropay

Giropay

Giropay is een betaalmethode voor bankoverboekingen in Duitsland. De bankoverboeking is in Duitsland de meest populaire manier om online te betalen. Het wordt gebruikt bij 51% van alle online aankopen. Giropay, dat gekoppeld is met 1.500 Duitse banken, vormt daardoor een zeer populaire betaalmethode op de Duitse markt. Omdat het werkt met real-time overboekingen, zijn de betalingen die worden gedaan met Giropay 100% gegarandeerd.

 

Cartes Bancaires

Cartes Bancaires

Cartes Bancaires zijn de meest gebruikte creditcards in Frankrijk, met meer dan 64 miljoen kaarten in circulatie. De kaarten zijn co-branded met Visa. Zoals bij andere creditcards betalen klanten hun aankopen pas later, meestal aan het einde van de maand. Voor klanten is betalen met Cartes Bancaires identiek aan betalen met andere creditcards, het is dus erg simpel. Klanten vullen hun kaartgegevens in en bevestigen de betaling.

 

Postepay

Postepay

Postepay is een van de meest gebruikte betaalmethodes in Italië. PostePay-creditcards zijn co-branded met Visa of MasterCard en er zijn ruim 19 miljoen Postepay-creditcards in circulatie. Net zoals bij andere creditcards betalen klanten achteraf, maar hoeft een winkel of bedrijf niet zo lang te wachten op de betaling. Hoewel betalingen niet gegarandeerd zijn, zorgen uitgebreide aankoopverzekeringen voor een vertrouwd gevoel bij klanten

 

SOFORT

SOFORT

SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden, zonder dat consumenten extra accounts aan hoeven te maken. Consumenten loggen bij SOFORT Banking in met de gegevens die ze gebruiken om in hun eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kunnen ze rechtstreeks geld overmaken vanaf hun eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.

 

PayPal

PayPal

PayPal is een simpele en veilige online betaalmethode. Doordat gebruikers nooit gevraagd wordt persoonlijke of financiële gegevens te delen, hebben ze veel vertrouwen in PayPal. Betalingen doen via PayPal is heel eenvoudig. Om te starten met PayPal hoef je alleen je creditcard of bankrekening aan je account te linken. Wanneer je wilt betalen, log je in op je account en keur je het bedrag goed.

 

Apple Pay

Apple Pay

Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar in meer dan 35 landen voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst. De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus af van de kaarten die in de Wallet geplaatst zijn. Op dit moment worden alleen creditcards ondersteund. De Wallet kent alle details en voorkeuren van de verschillende kaarten. De betaling wordt voltooid met een scan van de vingerafdruk of gezicht. Hiermee voldoet Apple Pay aan de Strong Customer Authentication (SCA) regelgeving uit de Payment Services Directive 2 (PSD2).

 

Bankoverschrijving

Bankoverschrijving

Klanten kunnen er ook voor kiezen om bij Creoserver via bankoverschrijving te betalen. De order wordt echter wel zoals gewoonlijk aangenomen en samengesteld. Maar wordt nog niet verscheept naar de klant tot dat deze de bankoverschrijving voltooid heeft en Creoserver dit geconfirmeerd heeft. Tot deze handeling heeft plaatst gevonden krijgt de plant een proforma. Na betaling krijgt deze de Factuur.

 

Betalen bij afhalen

Betalen bij afhalen

Klanten bij Creoserver kunnen er ook voor kiezen om te betalen bij het afhalen van de bestelling. Hier in zijn drie mogelijkheden. De klant neemt het precieze bedrag van de te betalen bestelling mee. Creoserver houdt geen contante op kantoor dus heeft deze geen wisselgeld. De klant kan pinnen als de bestelling beneden de €1500 is. Of de klant kan vragen om een ideal link gestuurd te krijgen naar zijn mail om te betalen zodat deze digitaal afgehandeld wordt.

 

Op Krediet

Op Krediet

Creoserver bied geen mogelijkheid om via betaal platformen zoals Klarna, in3, of paysafecard te betalen. In plaats hiervan bieden wij voor vaste klanten de mogelijkheid om op krediet te kopen. Echter heeft u hier wel een Customer Portal account bij Creoserver voor nodig, en een gezonde bestelling geschiedenis. U kunt deze aanvraag telefonisch of via mail doen bij ons waarna bij goedkeuring de "Op krediet" betaalmogelijkheid op uw Customer Portal account verschijnt. Deze betaal mogelijkheid is dan ook alleen mogelijk binnen de Customer Portal omgeving. Betalingen dienen binnen 14 dagen na het maken van uw bestelling over gemaakt te zijn. Ook houdt Creoserver zonder recht van opgave zich voorbehouden deze betaalmogelijkheid zich weer in te trekken.

 

Wat zijn orderkosten?

Let op. In de betaalomgeving bij sommige betaalmethode worden "Orderkosten" berekend. Dit is omdat Creoserver extra afdracht of moeite moeten doen om dit naar onze bedrijf bankrekening over te zetten, of omdat wij geen garantie krijgen van de betaal methode voor het volledige uit betalen van de gemaakte bestelling. Als u meerdere mogelijkheden heeft om uw bestelling te betalen, denkt u dan goed na over welke u kiest.